Sidor

måndag 2 maj 2011

Pikkuriikkinen Vintage - puutarha alullaan!!

 Jaha...Nyt se sitten alkaa se kuokkiminen, kökkiminen ja kitkeminen.Mikähän voima se saa immeisen kuin minä, köykkimään pylly pystyssä täällä puutarhassa...No rakkaus kaikkeen viheriöivään...kukkiin...väriloistoon...ihannoihin vihannoihin...raakaravintoon + + +

 Tästä paikasta aion luoda vintage-puutarhan...Hommia piisaa. Puitteet on OK= tarpeeksi pieni  ja tarpeeksi vanhanaikaisen näköinen....Eli kirppareille, huutokauppoihin  jahtaamaan ruosteromua, puutarhoille siemeniä ja taimia hamstraamaan.
 Annan itselleni 3 vuotta tämän salaisen puutarhan luomiseen.
Tämä kesä menee vähän odottavalla kannalla , kun ei tiedä sitten YHTÄÄN , mitä ja minkäväristä kasvia tuolta maasta puskee esille. Nautin täysin siemauksin yllätyksistä!!
Joku sanoi , että me kaikki etsimme kadotettua paratiisiä , paikkaa jossa voimme olla oma itsemme.
Ehkä täällä???
" Mitä ihminen voisi enempää pyytääkään, kuin pienen puutarhan, missä hän voi käyskennellä...ja unelmoida  loputtomasti ja äärettömästi." Viktor Hugo

5 kommentarer:

  1. Hei. Mielelläni seuraisin blogiasi mutta jostain syystä en näe tekstejäsi vaan vain valkoisella pohjalla kuvia? Joissakin jutuissa on musta pohja ja siinä tekstejä jotka näkyvät osittain. Osaatko neuvoa, please.

    SvaraRadera
  2. Hei Viivi! Voi kenkku!! Katsotko mahdollisesti blogia i-phonesta. Minulla on nimittäin sama ongelma i-phonessa.Oiskohan syy noissa raameissa, muttaku mä rakastan noita raameja . Otan yhteyttä bloggeriin , jos joku älypää jossain päin maailmaa tietäis ratkaisun ja otan yhteyttä tuttuihin tietokoneveikkoihin.Siihen saakka...VOI HYVIN!!

    SvaraRadera
  3. Miau. Johan rupes tekstit ym. näkymään kun jaksoin siirtyä läppärin ääreen! Arvasit oikein vian: Luen blogeja yleensä sohvalla löhöten iPadista. Hankin sen ettei tarvitse ukon kanssa "tapella" tietsika vuoroista. I love my iPad! Ehkä ne jenkit määrää mitä saa lukea ;)
    Ps. Tämä musta tausta on upea ja kiva blogi, muutakin kuin muotivaatteita. Onnea vaan möksän ja puutarhan laittoon!

    SvaraRadera
  4. Vielä lisäys kommenttiini: Kummallista on etten missään muissa blogeissa ole tavannut tätä ongelmaa edes iPadissa. Enimmäkseen käynkin Bloglovin blogeissa. Bloggerin "Kalastajan vaimo" tosin aukeaa hyvin.

    SvaraRadera
  5. Heippa Viivi!!Jippii!! Eli kaikki toimii siis! Olet oikeassa amerikaanot HALUU sensuroida mun tekstit. :-)))) OOh ...Ymmärrän hyvin rakkautesi iPadiin eikä vain perherauhan vuoksi:Meikä haluu kanssa...Sopis sinne riippukeinuunkin paremmin.
    Kiitti,kiitti sulle!!Yritän ajan mittaan muokata blogiani ja löytämään sen oikean minäni ja mökkelihommeleihin tarvitaan aina lykkyä tykö,paljon luovuutta ja isot muskelit...tai ne ehkä tulee kun kaivaa ,kaivaa ja kaivaa....

    SvaraRadera