Sidor

fredag 9 december 2011

Luukku 9. Vadelma crunch !!!

Vadelma crunch
500 gr tattarinjyviä kokonaisia
2 dl pellavansiemeniä
100 gr rusinoita
2 tl kardemummaa
1 tl laatusuolaa
n.150 gr vadelmia
Liota tattarin- ja pellavansiemeniä + rusinoita yön yli. Huuhtele pari kertaa ja laita uusi vesi.
Valuta ne ja lisää muut ainekset. Murskaa vadelmat pieniksi niin, että ne imeytyvät siemeniin.
Levitä tämä seos kuivuriin  ja kuivaa n.20 tuntia 40 asteessa. Sekoittele välillä.
Voit myös kuivata ne uunipellillä 50 asteessa uuninluukku raollaan yön yli.
Tutki ovatko tarpeeksi rapean kuivia. Mantelimaidon kera hyvä aamiainen.
Voit käyttää näitä myös viilin tai jugurtin päällä myslinä.Ai että ovat hyviä.
Kaikki,jotka ovat kokeilleet, ovat kehittäneet riippuvuuden niihin...terveellisen riippuvuuden.

Miksi Raw Food:

Yhdeksäs syy:
Ihosi näyttää raikkaammalta , nuoremmalta.




2 kommentarer:

  1. Pahus, joulukalenterissasi on melkoinen määrä kerrassaan sykähdyttäviä reseptejä. Vaikka en aivan raakaruoan nauttijaksi ole ryhtymässä, niin monet resepteistäsi suorastaan kutittelevat sormenpäitä valmistuksen saloihin, nam...:)

    SvaraRadera
  2. Voi veikkonen!!!Siitä vaan mandoliinit vinkumaan ja raastinraudat soimaan. Riittää muuten, että on elämästä nautiskelija, niinkuin tiedän ,että olet. Mustakin on tullut ihan kumma tyyppi...hitsi , mä nautin melkein kaikesta..

    SvaraRadera