Sidor

lördag 31 december 2011

UUSI VUOSI - uudet kujeet.

Aamukävelyllä Tukholman saaristossa .Tammen lehdet oli kuurattu kauniiksi. Niissä oli kimaltavaa huuru huntua, jotta saisimme edes hivenen talven tuntua.
Carmen ei malttanut silti olla menemättä hyisehen vetehen.

Kun heräsin tänä aamuna, oli mieleeni jumiutunut ajatus : " Olenko rakastanut tarpeeksi?? Olenko elänyt intensiivisesti, luovasti?? Olenko tehnyt edes pientäkään positiivistä muutosta muiden elämään tänä vuonna 2011??" Ja joka aamu huomaan, että VAIN tänään , voin taas vaikuttaa , jollain positiivisella tavalla muihin ja siten tapahtuu muutos.. jos .pienikin , niin on hyvä!!
Ei kannata herätä aamulla ja katua , elämä on siihen  liian lyhyt.
Siis kannattaa rakastaa ihmisiä , jotka kohtelevat meitä  rakkaudella ja oikeudenmukaisesti ja unohtaa ne jotka eivät siinä  aina onnistu...Ja toisaalta ,hehän juuri sitä rakkautta ja ymmärrystä janoavat.Eli ymmärrystä ja myötätuntoa antakaamme.
Tiedämmehän, että kaikki tapahtuu SYYSTÄ.
"Lessons are repeated." Joku onnistuu painamaan nappiamme...reagoimme...kunnes oppi menee perille, eikä juuri mikään keikahduta mielenrauhaamme.

 Tervehditään uutta vuotta avosylein ja lapsen innokkaalla katseella ja eletään juuri niin kuin juuri me , voisimme muuttaa maailmaa parempaan suutaan.
Koska me voimme!!!

Onnellista Uutta Vuotta

P.S.Toivon myös sinulle rohkeutta kohdata tulevan vuoden koettelemuksesi rohkeasti ja avoimin mielin ...
ja suurella rakkaudella itseäsi kohtaan, niin että voit kokea kasvamisen ja kypsymisen iloa!!!








2 kommentarer:

  1. Sekosin tuohon ensimmäiseen kuvaan. Sokerihuurrettuja tammenlehtiä, voiko olla kauniimpaa... Hyvää Uutta Vuotta 2012 sinulle...:)

    SvaraRadera
  2. Kiitos Pitsit!! Pakkasherra on paras taiteilija!!Parasta vuoden jatkoa Sinulle!!

    SvaraRadera