täytyy myöntää :En itsekään voisi olla ilman niitä joulupöydässä.
Resepti on 99,9% napattu Erica Palmcrantzilta. Eikä siinä ollut edes parantamisen varaa.
Meikäläinen otti vaan kaprikset pois reseptistä , kun tarjoilin synttäreilläni ja tiesin porukassa olevan antikapris ihmisiä. Enkä itsekään ole niin ihastunut niihin.
Miksi raw food:
Toinen syy:
Tästä ruoasta tulee miltei rajaton energia ja innostus kaikkeen, mitä haluaa tehdä.
Sky is the limit!!!
Miksi raw food:
Toinen syy:
Tästä ruoasta tulee miltei rajaton energia ja innostus kaikkeen, mitä haluaa tehdä.
Sky is the limit!!!
Punajuuripihvit romaanisalaatin sylissä
3 punajuurta n.200 gr
2 porkkanaa n. 300 gr
reilu dl pistaasimanteita
2 avokaadoa
reilut 2 rkl sitruunan mehua
2-3 tl himalajan suolaa tai muuta laatusuolaa
1-4 tl dijonsinappia
roman salaatinlehtiä
Ajele porkkanat ja punajuuret hienonhienoksi pistaasipähkinöiden kanssa monitoimikoneessa.
Laita avokaadot sekaan ja huristele uudelleen
Sitten vain mausteet sekaan sekoitellen.
Aloita varovasti sinapin kanssa, että löydät sopivan maun.
Lisää hissun kissun.
Asettele lusikalla kauniisti romaanisalaatin lehtien päälle.Koristele.

Valoisaa päivää sinulle!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar