Vadelma- mangokakku
Pohja:
8 taatelia
2 dl manteleita ( liotettuna)
3 dl tattaricrunchia
8 rkl vettä
Mango hyytelö:
3 dl mangon palasia ( käytin pakastettuja)
1/2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl agave siirappia
1/2 limetin mehu
2 rkl vettä
Vadelmavaahto:
2 dl vadelmia
1 avokado
1/2 vanilja tankoa
n. 2 rkl hunajaa
Möyhennä taatelit monitoimikoneessa, rouhi myös liotetut manteli, mutta jätä ne tosiaan rouheeksi.
Sekoita seokseen tattari crunch + lirauta vettä sopivasti.
Painele seos vuokaan, jossa on irtoreunat.
Mangohyytelöön blendataan mangot ja cashewt nesteen kanssa tosi hienoksi vaahdoksi.
Vadelma vaahtoon bendataan kaikki siihen kuuluvat ainekset hienoisen hienoiseksi.
Pohjan päälle ensin mangohyytelö ja sen päälle kaunihisti vattu vaahto.
Minä koristelin keltaisilla kiivihedelmillä.
Pohjaan nappasin myös vadelmacrunchia ja hän laittoi ilman vadelmia.
Ja tämähän näissä kokkaushommissa on parasta...saa aina muunnella omaa makuunsa sopivaksi.
Paljon hauskempaa myös!!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar