Sidor

torsdag 12 januari 2012

D - vitamiiniä !!! Otattehan reilut annokset!!

Kuunnelkaapa tämä youtube juttu, niin toivon mukaan vakuututte  D- vitamiinin tärkeydestä.

Ja... Ottakaa  sitä mieluiten nestemäisenä , koska se imeytyy siten parhaiten.

Näin talvisaikaan , kun emme saa tarpeeksi D- vitamiiniä auringon avustuksella pitää ottaa suun kautta.
Auttaa.... noin 50% pienempi riski sairastua esim. flunssaan.
Uskon, koska olen nähnyt sen tuttavapiirissäkin. Lapsukaisetkin jotka ovat tarhassa ja ovat bruukanneet saada jokikisen lsiellä liikkuvan basiliskon, pysyvät terveinä D-vitamiinin voimalla.<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xdLNMEXWTL8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


3 kommentarer:

  1. Jeps, eksyinpä sitten linkistä katselemaan ja kuuntelemaan muitakin videoita. Mielenkiintoista sinänsä, että tästä asiasta on paukuteltu jo vuosia sitten, mutta vieläkin asiaa painetaan villaisella. Otettavat määrät ovat hurjasti suurempia kuin nykyiset suositukset ja kansa pelotellaan kuoliaaksi. Hmm, tosiaan, itse törmäsin tähän jo kauan aikaa sitten, mutta tulipa taas sopivasti mieleeni. Kiitos kiintoisasta linkistä...:)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Voi toi on just se juju...minä teen samalla lailla aina eli joudun kaikenlaisiin eri videoihin ja vaikka mihin seikkailuihin !!Poistin tuplakommenttisi...Bloggeri kuttuilee sinulle huomaan.- Tämän päivän lööppi oli juuri Expressenissä , että D- vitamiini on todettu estävän voimakkaasti sydänsairauksia!!Jatkoa seuraa..Ja muistutuksia tarvimme me kaikki..always!!

    SvaraRadera