Sidor

måndag 14 mars 2011

Entinen makuuhuoneeni

Hmmm...Näin kapea oli entinen prinsessa rautasänkyni. Valitettavasti surkee kuva surkeella puhelin kameralla noin vuosi takaperin.Voi että ei näy sängyn jalkopään iki-ihania messinkikoristuksia.
Nyt se lojuu mun varatossani, mut siitä tulee fantastico vierasvuode, kun hankin mökin.Sänky on 1900 -luvun alkupuoliskolta.Tuohon aikaan oli tähän petiin sopiva samettipeite ...gebardia...no kuinkas muuten, tupsuineen ja kaikkineen. Intiainspiroidusta kaupasta Raja.http://www.butikraja.com/
Lapsuudenkodistani Suomesta raahattu ent. puhelinpöytä toimii hyvin yöpöytänä tähän sänkyyn.....vaan ei valitettavasti nykyiseen sänkyyn.....se mokoma kun on PYÖREÄ.
Sama sänky raikkaammat vuodevaatteet.Kevättä ilmassa!!!H&M Homehttp://www.hm.com/

Tulen esittelemään sen,  kun oon löytäny passelin päiväpeiton siihen...Kun hitsi ,en pysty tällä kertaa valitsemaan väriä, eikä ole varaa ihan kurjiin vikatikkeihin.  Ens aioin dramaattista mustaa samettia, mut en oo löytänyt.Ja siihen ois ihka ihnut tyynyt. saas nähdä miten mimmin käy.
Tässä on se yöpöytä päältäpäin...tietenkin pääsin suihkupullojen ja pensseleiden kanssa sen kimppuun, mutta tulos on style.
.En usko että äitini tai isäni pistäis vastaan taivaassaan.Ja  KULTAA ja kunniaa ...TAAS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar