Sidor

lördag 12 mars 2011

Miltä maistuu lumi???

Tosca ja Carmen  näkevät lunta eka kertaa.Vähän varovaisia ovat nämä pikku typykät...Voi hitsi! Onks se tyttömäistä.Uskaltaudummeko ulos ....vai.. Mutta pian olivat nämä pikku karvapallot  ulkona, käppäilivät ja nuuskivat uteliaina.Ja NAUTTIVAT täysin siemauksin.
Tässä seistä jököttävät itse Romeo ja Chopin. Lumi maistuu hyvältä ja ra´alta.
Kahden viikon päästä tulee itku ja tämä leveä hymy kaikkonee hetkeksi, sillä silloin on näiden pikku vintiöiden aika häipyä uusien emätien ja isätien lämpimiin syleihin.Ovat silloin jo 8:n viikon vanhoja..
Beethoven jaFantomen , tulen kaipaamaan teitä niin mahdottomasti, että ihan OTTAA syrämmestä.Mutta eletään tätä hetkeä, kun on vielä syli täynnä porkkanalta tuoksuvia ja korvia nuolevia pikkunalleja.
Te ootte maailman  parhaat!!
Kuinka jännää...Kokonainen uusi maailma avautuu..Ja että me oltiin väsyjä jälkeenpäin.
"Hyvää päivää ..nimeni on Beethoven ja olen kauniisti sävelletty.. Minusta tulee vielä jotain suurta  Ja kooltani myös.Rakastan halailua ja hyväilyä..Ha-linalle kun kerran olen"
"Minä olenFantomen av Opera. Pehmo nalle bernie karhu. Onneliset ovat he, jotka saavat omistaa minut.
Minä kahlasin lumessa  kunnolla ...Olenhan alppikoira Sveitsistä- tiedän sen verran."
Pikku Melinda on vähän varovaisen näköinen, eihän noista pienistä villipedoista koskaan tiedä.Onhan isä kyllä tuossa vieressä pelastamassa minut.Ja Mel pelkää myös että Fantomen vie hänen pehmolelunsa  lammas. nimeltä...Bää. No kuinkas muuten!Päkä Bää on kuitenkin turvallisesti vällyjen alla vaunuissa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar