Sidor

fredag 1 april 2011

Chevrepäärynät illan iloksi !!

1/2 dl kuorittuja manteleita tai cashewpähkinöitä
vajaa tl aniksen siemeniä
reilu 1/2 dl juoksevaa hunajaa
ripaus hyvänlaatuista merisuolaa
4 kypsää ( of course) päärynää
reilut 100 gr chevreä

Uuni päälle ...225asteeteseen.Paahdoin kyllä mantelit 250 C ,kunnes saivat koreen värin!
Möyhin aniksensiemeniä huhmareessa...(olix toi noin kumma sana suomex ?)
Siivutin päärynät ohuiksi siivuiksi ja laitoin ne uunivuokaan + ohuita chevresiivuja päälle.
Sitten vaan mantelit tai pähkinät sirotellaan päälle ja sit valutetaan anis-hunajaa yli ja ympäri.Tuupataan
UUNIIN ....5-10 minuuttia..tai kun näyttävät herkullisilta.

Maukasta illanistujais napsittavaa....tai myös juustotarjottimen lisukkeeksi.
Laitoin kyllä nuo vähän väärälle lautaselle..Näyttävät niin kalpean haljuilta tuolla valkoisella...Valkoista valkoisella..no!no!Tarjoan ne kalkkilaivan kapteenille.Sopii!!
Tumma alusta sopii paremmin...näyttävät silloin herkullisemmilta, koska kerran OVAT suussasulavia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar