Sidor

måndag 18 april 2011

Suursuosikki Butternut - kurpitsa salaatti

 Ensin piti paistaa uunissa 1 Butternut kurpitsa oliiviöljyllä + suolalla ja pippurilla maustettuna 225 asteessa n. 35 minuuttia.Ai juu ..Kurpitsa piti tietty halkaista ja jakaa pituussuuntaan , mikä ei ole hurjan helppo juttu.

Butternut salaatti
1 buttenut kurpitsa
1 sipuli ,,mieluiten punasipuli
kidney- tai mustia  papuja tölkillinen
1 paketti feta juustoa

Kastike:
valkosipulin kynsi
sormisuolaa
oliiviöljyä
1 lime tai 1/2 sitruunaa ,siis mehu
Persiljaa tai vielä mieluummin tuoretta korianteria, jos on sen ystävä, niinkuin minä olen.
Mulla on varmaan korianterin puutos tauti.

Leikkaa uunissa paahdettu  kypsä kurpitsa pieniksi paloiksi
Leikkaa sipuli pieneksi
Pavut sekaan ja murennettu feta juusto päälle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar