Sidor

onsdag 20 april 2011

Maksanpuhdistus kuuri

Joku epäili , että sitruunan vieressä esitellään  tällä tavoin uusi samboni...mutta näin ei ole näppylät. Vähän liian hento ja heiveröinen minun makuuni.Niinpä niin...Minunhan piti kertoa nopea ja kivuton tapa puhdistaa maksamme.
Hyväksi myös PH- tasapainolle.

Sekoita 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 sitruuna
1 - 2 lasillista vettä
kyntysen kokoinen pala tuoretta inkivääriä
 Laitetaan vaan tehosekoittimeen  ja survotaan pieneksi.

 Taitaa riitää vähempikin määrä inkivääriä!!Joka tapauksessa inkivääri on huisin hyväksi, kun se edistää ruuansulatusta ja parantaa verenkiertoa + on tulehduksia ehkäisevää.
Juo kolmas osa sekoituksesta ennen joka ateriaa....Tai...Juo koko sekoitus yhdellä kertaa kerran päivässä.
Jatka näin kokonainen kuukausi.Etteikö tule pirteeksi..Kyllä kuulemma.
Kuuri vaikuttaa kuulemma myös siten positiivisesti, että kehon ravinnonottokyky petraantuu.
On siis maksaapuhdistavaa + hyvä myöskin poistamaan  myrkyllisiä metalleja kehosta.
Aion kokeilla...eli pieni kevätsiivous on paikallaan kropassammekin.

2 kommentarer:

  1. Taidan myös kokeilla. Tuossa on jotain samaa kuin jossain vaiheessa törmäämässäni verisuonten kalkista rassaajassa. Siinä ainekset ovat sitruuna, hunaja ja valkosipuli ja kaikkia melkoinen määrä. Saatu sotku jaetaan annospusseihin ja nautitaan annospussillinen, siis noin 1-2 ruokalusikallista päivittäin ja avot, jo pitäöisi verisuonten olla puhtaat.

    Kokeilla kannattaa aina, sillä ainakin nämä ovat luonnollisista aineista kasattuja, joten varmuus siitä, että tietää mitä suuhunsa laittaa, on varmasti taattu.

    Kiitos mainiosta vinkistä:)

    SvaraRadera
  2. Jännä juttu!! Kuuntelin yx päivä David Wolfea ja hänen puhdistuskuurejaan...Hän sanoi , että sitruuna toimii kuin sisäinen saippua.Se kuulosti hyvältä.Uskon kuten sinä, että luonnollisuus ja yksinkertaisuus on valttia...Muuten olen kokeillut sun mainitsemaasi valkosipuli+avec kuuria flunssaan jo ennen vanhaan...Koin sen hyväksi, mutta erehdyn neuvomaan sen yhdelle vanhalle tädille, joka meinas kuolla kupsahtaa (no ei nyt ihan)valkosipulin polttoon kurkkutorvessa Ok.Maltillisuus on valttia ja virheistään oppii:)

    SvaraRadera